Jimani

Een bedrijf met een duidelijke visie en kennis, zocht naar een manier om hun uitgebreide reserveringssysteem te presenteren aan potentiële klanten. Met het doel voor ogen om te informeren over de mogelijkheden en het gebruiksgemak. Via de nieuwe vormgeving krijgt hun identiteit een fris en modern gevoel. De uitleganimatie staat in het teken van vertrouwen geven hoe krachtig dit systeem kan zijn voor een onderneming.

Animation

Omdat het systeem zo uitgebreid is, is er gezocht naar een manier om de uitleg te versimpelen zonder de kracht weg te laten vallen. Wat betekent het voor de ondernemer? Wat maakt het zo makkelijk voor gasten die willen reserveren?  Deze vragen en nog een aantal onderwerpen worden verteld via een goedlopende 2D animatie. Benieuwd?  Jimani.nl

Audio

De combinatie van een professionele voice over en subtiele sound design zorgt voor een extra dimensie in de video. De audio neemt je mee door de animatie op een fijne manier.

Flyer

De animatie is gepresenteerd op de horecabeurs Goes. Een gepaste flyer voor bij hun prachtige stand kon dus niet ontbreken.